Ett antagningsbesked och en lägenhet senare.

Det är ett tag sen jag slutade blogga, för den som hänger med är det över ett år sen. Det har vart framgång, motgång, emotionellt rörande, och samtidigt uppfriskande, lyftande och nyttigt för mig på detta året. 
 
Hela årskurs tre på gymnasiet blev som alltid fyllt med skratt, tårar, intensiva pluggkvällar och veckor jag inte var i skolan. Tidigt insåg jag hur ovärt det var att sitta på en viss storts lektioner, jobbade bättre hemma på egen hand. Tog saken i egna händer och bokade ett möte med rektorn. Jag tentade av 300p och fick nästan 7h ledigt från skolan varje vecka. De tre veckorna före, under och efter studenten fyllde mig med så mycket glädje. På grund av YR-SM missade jag min studentbal. Jag ångrar mig, trots en fjärdeplats på SM:et. Studenten firades med pompa och ståt. Lycklig, framförallt över att gå ut med flera tunga referenser och intyg samt ett meritvärde som tog mig in på drömutbildningen. Därefter följdes 8 dagar i Frankrike med personen jag älskat i då 8 månader, trots 3 timmar enkel väg oss emellan. 
 
Antagningsbeskedet kom, jag skulle få blanda allt jag älskar - ekonomi, juridik, matematik, försäljning, kundkontakt och fina hus. Den 3/8 börjar tre år på Malmö Universitet där jag ska plugga till fastighetsmäklare. En sak jag fick befara snabbt var att hitta lägenhet i Malmö inte är det enklaste. Trots tunga referenser och många bekanta i området fick jag inget napp. Tills en dag när jag på skakiga ben gick in i den finaste lägenhet jag vet, och på än mer skakiga ben -  idag, sträckte fram handen och skrev på kontraktet. Den 27/8 flyttar jag in på 99kvm med min bästa vän since forever. Första flyttkartongen är redan fylld. 
 
Så ett antagningsbesked och en lägenhet senare är det nu dags för mig att göra comeback i bloggvärlden. I en större stad, med tomt bagage. Jag är inte riktigt 100% redo för allt än, tanken att flytta hemifrån, plugga och rodda ekonomi över varje månad skrämmer mig lite. Men jag känner mig redo, måste vara redo. 
 
Det är ett roligt sätt för er hemifrån att följa mitt livs äventyr som börjar nu. När jag ska stå på egna ben och lära mig av livet. Välkommen att följa med. 
 
 
#1 - - Martin:

Vilka fina bilder du har!! Vem har tagit dem? <3

Svar: Tack så himla mycket! Har en privat fotograf som hänger med mig jorden rund och fotar mig, vilket är väldigt trevligt. Ett inlägg om detta kommer dock senare så håll utkik, den som väntar på något gott säger man ju!
Kram! <3
Simone Andersen